Waar ben je naar opzoek?

Alles is mogelijk met hout

Hout is een veelzijdig product en daarom zijn wij bij Houthandel Vlug & Oud ook zo gek op dit materiaal. Het heeft niet alleen een prachtige uitstraling, maar is ook gemakkelijk bewerkbaar en kan daardoor voor diverse doeleinden worden gebruikt. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse soorten hout. Iedere houtsoort heeft andere eigenschappen en wij adviseren u graag welk soort het beste past bij uw project. Hieronder geven wij een aantal leuke mogelijkheden waarvoor u het hout van Houthandel Vlug & Oud kunt gebruiken.

Unieke boog van Essen hout

De diversiteit aan mogelijkheden maakt het zo leuk om met hout te werken. Voor een klant mochten wij een mooi stuk Essen hout leveren. Met dit hout heeft de klant een unieke boog gemaakt. Dit is een goed voorbeeld van de veelzijdigheid van hout. Heeft u een speciaal project en weet u niet goed welke houtsoort u daarvoor moet gebruiken? Houthandel Vlug & Oud heeft een standaardassortiment met allerlei soorten tuinhout, bouwhout, meubelhout en plaatmateriaal. Mocht u speciale houtsoorten nodig hebben kunnen wij dit voor u bestellen.

Eikenhout in de keuken

Hout in de keuken is een ware trend. Van kleine accessoires tot alle keukenkastjes: hout kun je overal in de keuken gebruiken. Voor Olofsen Interieurbouw mochten wij het Eiken leveren wat is gebruikt in deze prachtige keuken. Alle keukenkastjes, de planken en de rand om de afzuigkap zijn gemaakt van Eiken. Dit houtsoort is sterk en hard, maar toch gemakkelijk te bewerken. Hierdoor kan Eiken voor diverse projecten worden gebruikt. Het is dan ook veel terug te vinden in het interieur. Bekijk hier meer informatie over Eiken meubelhout.

Eiken wandplanken met wane kant

Hout is ook toepasbaar voor kleine onderdelen in het interieur. Voor een klant in de Rijp hebben wij mooie Eiken wandplanken gemaakt met wane kant. Hierdoor zie je mooi de natuurlijke vorm in de plank, wat een gave uitstraling geeft. Bij Houthandel Vlug & Oud kunt u zelf de planken uitzoeken. Deze wandplanken zijn gemaakt van Eiken, maar zijn ook verkrijgbaar in rustiek Essen.

Heeft u inspiratie opgedaan aan de hand van deze mooie voorbeelden en wilt u zelf aan de slag met uw project? Wij voorzien u graag van advies. Neem voor meer informatie of advies contact met ons op via het contactformulier, bel naar 0299 – 681429 of kom langs in onze houthandel en zagerij aan de Purmerenderweg 29 in Zuidoostbeemster.