4 generaties, al 85 jaar ervaring in hout

4 generaties, al 85 jaar ervaring in hout

4 generaties, al 85 jaar ervaring in hout

4 generaties, al 85 jaar ervaring in hout

De oneindige mogelijkheden van hout

Hout is een veelzijdig product waar veel mee mogelijk is. Houthandel Vlug & Oud levert diverse soorten hout waar de mooiste voorwerpen en producten mee worden gemaakt. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Wij leveren bouwhout, tuinhout, meubelhout en plaatmaterialen. Dat hout een veelzijdig product is blijkt ook maar weer uit onderstaande projecten die zijn gemaakt met hout van Houthandel Vlug & Oud!

Bar van steigerhout


Vanaf nu wordt de derde helft bij FC Purmerend wel heel gezellig, dankzij deze nieuwe bar van steigerhout in de kantine. Wij hebben steigerhout geleverd aan Visscher en Diemers tuinen om de bar bij de voetbalclub te bekleden. Wij leveren niet alleen steigerhout maar zijn ook gespecialiseerd in het op maat maken van steigerhouten meubelen. Wij maken maatwerk meubels helemaal naar uw wens!
 

Boomhut van Douglas hout

Hoe gaaf is deze boomhut? Voor dit mooie gebouw hebben wij Douglas hout geleverd in het Franse Pas de Calais, Mouriez! Douglas hout is zeer geschikt voor meubels of producten in de tuin. Het is een sterk houtsoort en duurzaam en gaat daardoor lang mee. Daarnaast heeft Douglas hout een prachtige uitstraling en is het mooier dan geïmpregneerde houtsoorten. Geschikt dus voor echte eyecatchers in de tuin!

                                                 

 

Buitenkeuken van Douglas hout

Deze prachtige buitenkeuken is gemaakt door Fred Meinsma Timmerwerken met door ons geleverd Douglas hout. Zo ziet u dat hout niet alleen kan worden ingezet voor standaard meubels. De klant kan nu op zomerse dagen heerlijk buiten koken dankzij de buitenkeuken van Douglas hout! Bekijk hier ons volledige assortiment aan Douglas tuinhout.
 

Brug van Iroko hout

Deze prachtige brug is gemaakt met door ons geleverd Iroko hout. Echt een prachtig stukje werk door Jeroen Verkooijen Timmerwerken! Iroko hout valt onder bouwhout en is een duurzame Afrikaanse houtsoort. Doordat Iroko goed bewerkbaar is, was het mogelijk om deze prachtige brug met veel details te maken. Doordat Iroko hout weinig werkt en sterk is kan het voor veel doeleinde worden gebruikt, zowel buiten als binnen.

 

 

 

Nieuwsgierig geworden naar alle houtsoorten die Houthandel Vlug & Oud levert? Bekijk hier een overzicht van al het hout dat wij in het assortiment hebben. Bent u op zoek naar een specifiek product en kunt u het niet vinden op onze website of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0299 – 681429.

Terug naar overzicht