Waar ben je naar opzoek?

Eikentafels met stalen poten

Geen woning kan zonder: een eettafel. Het is het hart van het huis. De plek waar wordt gegeten, de dag wordt doorgenomen, waar goede gesprekken aan worden gevoerd en spelletjes worden gespeelt. Bij Houthandel Vlug & Oud maken wij tafels op maat. Hierdoor kunt u zelf uw eigen ideale tafel samenstellen.

In onze houthandel kiest u zelf de houten delen uit. Wij verlijmen deze delen tot een tafelblad. Wij merken dat met name eikenhout heel populair is en veel wordt gekozen door onze klanten. Uiteraard hebben wij ook andere houtsoorten waarvan wij tafelbladen kunnen maken. Daarnaast is het mogelijk om ook het onderstel door ons te laten maken. Tegenwoordig zijn stalen poten onder een tafel erg populair. Ook deze kunnen wij voor u verzorgen.

Eikentafel met dubbele kruispoot

Deze tafel is gemaakt van eikenhout en heeft een wel hele bijzondere tafelpoot, namelijk een dubbele kruispoot. De stalen poot staat in het midden van de tafel en geeft een bijzonder effect aan de eikenhouten tafel. Het mooie boomstamblad is volledig op maat gemaakt voor deze klant.

Enkele kruispoten

Deze boomstamtafel bevat enkele kruispoten aan beide zijden van de tafel. Voor deze tafel is rustiek eiken gebruikt. Dit is een houtsoort dat vaak gebruikt wordt voor meubels en geeft een ruimte een warme uitstraling. Rustiek eiken is gemakkelijk te verlijmen en leent zich daarom perfect om er een tafelblad van te maken.

U-vorm tafelpoten

Deze super stoere eiken eettafel is maar liefst 60 mm dik en heeft een afmeting van 110 bij 235 cm. Een flinke tafel dus! Heeft u ook veel ruimte of juist niet en zoekt u een tafel die perfect past? Wij maken de tafels volledig op maat, zodat deze goed in uw ruimte past. Ook deze tafel is gemaakt van eikenhout. De stalen poten hebben een u-vorm, hierdoor kunnen er ook nog mensen aan de koppen van de tafel aanschuiven.

Heeft u zelf een idee of voorbeeld van een tafel die u graag wilt laten maken? Wij helpen u graag verder! Loop bij ons binnen en leg uw wensen en ideeën voor. Samen met u stellen we uw ideale tafel samen en maken wij deze voor u op maat. Vanwege het maatwerk zit er een levertijd op de tafel. Daarom moet u bij het bestellen van een tafel op maat rekening houden met ca. 8 weken levertijd. De prijs verschilt per tafel en is op aanvraag. 

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 – 68 14 29. U kunt uiteraard ook direct langskomen in onze houthandel en -zagerij aan de Purmerenderweg 29 in Zuidoostbeemster