Waar ben je naar opzoek?

Hardhouten plantenbakken op maat

Wij hebben afgelopen week deze prachtige bestelling van 16 hardhouten plantenbakken mogen leveren bij W&H Sports in Amsterdam. De plantenbakken zijn ca. 100 x 100 x 100 cm en hebben daarmee een flink formaat. Er is voor deze plantenbakken gebruik gemaakt van hardhout.

Dit type hout is geschikt voor buiten en heeft een prachtige uitstraling. Dankzij de roodbruine kleur heeft het hardhout een warm uiterlijk.

Duurzaam en sterk hardhout

Hardhout is duurzaam en gaat jarenlang mee. Het is een sterk houtsoort en daardoor perfect om in de tuin te gebruiken. In dit geval zijn er plantenbakken van gemaakt, maar er kunnen uiteraard ook overkappingen, tuinhuisjes en tuinmeubelen van worden gemaakt. Houthandel Vlug & Oud denkt graag bij ieder project op maat met u mee, om zo samen tot het gewenste resultaat te komen.

Assortiment hardhout voor de tuin

Wij hebben een ruim assortiment aan hardhout voor in de tuin. Zo hebben wij hardhouten palen, vlonderdelen, planken en liggers te koop.

De hardhouten palen worden dankzij de duurzaamheid en sterkte veel buiten toegepast. Daarnaast zijn ze bestand tegen vocht en niet scheurgevoelig. De hardhouten palen worden veelal toegepast in bruggen, overkappingen en meubilair.

De vlonderdelen van hardhout worden gebruikt in terrassen en vlonders. Ze zijn veilig en slijtvast en gaan daardoor jarenlang mee. Daarnaast zijn de hardhouten vlonderdelen bestand tegen weersinvloeden en schuivend meubilair.

Hardhouten planken zijn perfect te gebruiken als vlonder, maar ook in damwanden en andere projecten. De hardhouten planken hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Koopt u hardhouten planken bij Houthandel Vlug & Oud, dan bent u gegarandeerd van een lange levensduur.

Hardhouten liggers worden gebruikt als onderconstructie voor vlonders en tuinhuisjes. Daarnaast kunnen de liggers gebruikt worden boven tuindeuren of schuttingen of bij het bouwen van veranda’s en pergola’s.

Hardhout kan voor vele projecten worden ingezet en is een prachtig product. Heeft u een project in de tuin waarvoor u hardhout nodig heeft? Houthandel Vlug & Oud heeft een ruim assortiment aan hard tuinhout. Wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden en opties. Neem voor meer informatie contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0299 – 681429.