Waar ben je naar opzoek?

Hout voor klussen in de zomer

De zomervakantie en bouwvak staan weer voor de deur. Maar dat betekent niet dat we stil hoeven te gaan zitten! Houthandel Vlug & Oud heeft diverse soorten hout voor klussen in en om het huis en de tuin. Wij zijn de gehele zomer open voor uw klussen.

Bouwhout

Zowel voor particuliere klussers als zakelijke klanten leveren wij bouwhout. Wij hebben diverse soorten bouwhout:

  • Western Red Cedar bouwhout
  • Vurenhout bouwhout
  • Grenen bouwhout
  • SLS bouwhout
  • Meranti/Sapeli bouwhout
  • Ponderosa Pine

Heeft u speciale maten of andere houtsoorten nodig? Dan kunnen wij dat voor u bestellen. In onze houthandel en -zagerij kunt u de houtsoorten bekijken. Wij denken graag met u mee welk bouwhout het beste bij uw project of klus past.

Tuinhout

Wilt u een schutting plaatsen, een overkapping maken of een vlonder? Voor ieder project in de tuin hebben wij het juiste tuinhout. Van Douglas tuinhout tot vuren en van vlonderdelen tot palen. Wij hebben een breed assortiment wat wij altijd op voorraad hebben. Zit het juiste houtsoort of afmeting er niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat wij dit voor u kunnen bestellen.

Meubelhout

Gaat u niet aan de slag in de tuin of aan het huis, maar wilt u zelf meubels maken? Ook daardoor bent u bij Houthandel Vlug & Oud aan het juiste adres. Heeft u een idee in uw hoofd, maar twijfelt u welke houtsoort u het beste kunt gebruiken en hoeveel u daarvan nodig heeft? Kom langs bij onze houthandel- en zagerij zodat wij u hierover kunnen adviseren.

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel en heeft u geen zin om deze zelf te maken? Wij maken diverse mooie tafelbladen op maat en volledig naar uw wens. Kies zelf de houten delen uit en wij verlijmen deze tot tafelblad!

Wilt u meer weten over onze houtsoorten of wilt u graag advies over het project dat u deze zomer gaat oppakken? Wij adviseren u graag persoonlijk in onze houthandel- en zagerij aan de Purmerenderweg 29 in Zuidoostbeemster. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar 0299 – 681429.