Waar ben je naar opzoek?

Houten buitentafels

Houten buitentafels zijn perfect voor barbecues en tafelen in het zonnetje. Een houten buitentafel heeft een mooie warme uitstraling en past perfect in de natuurlijke tuin. Houthandel Vlug & Oud kan diverse tuintafels op maat maken. Onze tuintafels gaan lang mee en u heeft er vele zomers plezier van. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden en prachtige tuintafels die wij hebben gemaakt.

Picknicktafels

De ultieme buitentafel is de picknicktafel met banken. Deze picknickbanken hebben wij geleverd bij speeltuin de Spelemei in Zuidoostbeemster. Picknicktafels zijn praktisch, stoer en ideaal met kinderen. Er past altijd een extra eter aan tafel zonder gesleep met extra stoelen. Deze tafels zorgen ervoor dat kinderen lekker hun eigen plekje hebben in tuin. Ze zijn niet alleen geschikt om aan te eten, maar kunnen ook gebruikt worden om buiten te spelen en te tekenen. Wij kunnen picknickbanken in diverse maten leveren en van verschillende soorten hout. U kunt ook zelf aan de slag met ons tuinhout. 

Buitentafel van Red Balau

Onlangs hebben wij deze mooie buitentafel afgeleverd bij een tevreden klant. Het tafelblad is gemaakt van Red Balau hout, wat na verloop van tijd mooi vergrijst. De planken beginnen in een mooie roodbruine kleur en verweren prachtig. Aan deze tuintafel kunnen genoeg mensen zitten en heerlijk genieten van het zomerse zonnetje. Wij kunnen tuintafels in alle maten en volledig naar uw wens maken. Wij zorgen ervoor dat u uw ideale buitentafel in de tuin heeft staan, waar u jaren van kunt genieten. Dit onderstel is van ijzer, maar ook daar zijn varianten in. Zo kunt u voor houten tafelpoten kiezen, maar ook voor een stalen onderstel. Alles is mogelijk bij Houthandel Vlug & Oud.

Tuintafel van douglashout

Deze prachtige tuintafel is gemaakt van Douglas hout. Aan deze tafel kunt u met de hele familie genieten met heerlijke zonnige dagen. De tuintafel heeft een Ibiza-stijl en past bij een mooie en hippe tuin. Deze tuintafel staat prachtig tussen fleurige bloemen. Wij kunnen zo’n soort tafel voor u op maat en volledig naar wens maken. Douglas hout is zeer sterk en daarom geschikt om te gebruiken in de tuin. Daarnaast is het een duurzaam houtsoort en bevat het geen schadelijke stoffen. Wij bieden Douglas hout aan in diverse maten.

Bent u op zoek naar een mooie tuintafel? Dan bent u bij Houthandel Vlug & Oud aan het juiste adres. Wij kunnen diverse soorten tuintafels in allerlei modellen en stijlen voor u op maat maken. Wilt u lekker buiten zitten, eten en tafelen in de zon aan uw eigen samengestelde tafel? Bel dan naar 0299 – 681429, vul ons contactformulier in of kom langs in onze houthandel aan de Purmerenderweg 29 in Zuidoostbeemster.