Waar ben je naar opzoek?

Houthandel Vlug & Oud is leverancier van BarnWood hout

Heeft u ons nieuwste product al voorbij zien komen? Wij mogen onszelf trotse leverancier noemen van prachtig hout van BarnWood. Met dit hout kunnen de mooiste projecten worden gerealiseerd. BarnWood heeft een uitgebreide collectie aan hout met een verhaal. Want dat is waar het bij BarnWood om gaat: planken met sporen en groeven, die ervoor zorgen dat de houten planken uitstraling en karakter krijgen.

Grote collectie BarnWood

Houthandel Vlug & Oud is trotste leverancier van dit mooie product. De planken hout hebben er al een leven opzitten en hebben daardoor een prachtige uitstraling. Zo is het hout onder andere gebruikt in oude schuren, als scheepsvloer of als schuurdeur. Juist deze houten planken geven net dat beetje extra uitstraling waar veel mensen naar op zoek zijn.

Voordat u deze planken kunt gebruiken voor uw project worden ze eerst schoongemaakt en vrijgemaakt van spijkers. Vervolgens worden ze gedroogd en voorzien van mes en groef. Als laatste stap worden de planken geborsteld. Hierbij blijft de karakteristieke en unieke uitstraling van de planken behouden.

BarnWood hout voor uw project

Bent u op zoek naar planken met een bijzondere uitstraling? Voor al uw projecten hebben wij het juiste hout. De BarnWood collectie bestaat uit diverse soorten hout, in verschillende kleuren, maten en diktes. Zo hebben we prachtig eiken geschikt voor tafels en interieurprojecten, maar ook loftdeuren die nu zo geliefd zijn in het interieur.

Zelf aan de slag met BarnWood hout?

Wilt u meer weten over de producten van BarnWood of het hout in het echt bewonderen? Kom dan langs in onze houthandel en zagerij aan de Purmerenderweg 29 in Zuidoostbeemster. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 0299 – 681429.