Waar ben je naar opzoek?

Leuke kinderbedden gemaakt van steigerhout

Steigerhout is een populair product en wordt in veel huizen gebruikt. Steigerhout past bij elke stijl: van een landelijk tot een strak interieur. Daarnaast kan steigerhout gemakkelijk worden gebruikt om prachtige producten van te maken, zoals kinderbedden! Wij hebben aan diverse klanten steigerhout geleverd, waar de meest prachtige kinderbedden van zijn gemaakt.

Stoer steigerhouten bed met speelhut

Vlug en Oud heeft dit stoere bed inclusief speelhut gemaakt van steigerhout. Na het spelen in de hut kan de gelukkige eigenaar via een trappetje in zijn steigerhouten bed kruipen. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en kunnen diverse prachtige steigerhouten meubels maken. Uiteraard kunnen wij de meubels ook bij u thuisbezorgen.

Prachtig steigerhouten droomhuis

Een huis om in te dromen… wie wil dat nou niet? Onze klant is zelf aan de slag gegaan met ons steigerhout en plaatmateriaal. Daar heeft hij deze prachtige bed ombouw van gemaakt. De basis is van de Ikea, de rest heeft de klant zelf bekleed met hout van Vlug en Oud. Wilt u ook zelf aan de slag? Dat kan! Bij Vlug en Oud kunt u steigerhoutenplanken bestellen en eventueel laten bezorgen.

 

Kinderbed met opbergvakken van geschaafde steigerplanken

Dit bed van steigerplanken heeft een extra functie gekregen dankzij de opbergvakken onder het bed. De klant heeft bij ons geschaafde steigerplanken gehaald en deze gebruikt om dit mooie kinderbed te maken. De geschaafde steigerplanken hebben wij op voorraad in de kopmaat 28 x 195 mm en lengte 510 cm. 

 

Wilt u zelf ook aan de slag met steigerhout of wilt u door ons een meubel laten maken?
Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee! Hiervoor kunt u eenvoudig contact opnemen via ons contactformulier of bel ons op 0299 – 681429.