Waar ben je naar opzoek?

Luxe projecten gemaakt van ons tuinhout

Tuinhout kan voor diverse projecten worden ingezet. Hierbij kunt u denken aan een schutting, overkapping, vlonder of zelfs een hottub. Iedere tuinhoutsoort heeft andere eigenschappen en kan voor een ander project worden ingezet. Dit hout is duurzaam en sterk, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Met het juiste materiaal zijn alle projecten mogelijk!

Tuinhout voor een overkapping

Met het onvoorspelbare weer in Nederland kunt u bijna niet meer zonder overkapping in de tuin. Dankzij de overkapping kunt u ook met minder weer buiten zitten en biedt het bij veel zon een heerlijk beschut plekje. Daarnaast worden overkappingen vaak geplaatst om een buitenkeuken onder te plaatsen. Douglas hout leent zich perfect voor het maken van een overkapping in de tuin. Dit houtsoort is duurzaam en uiterst sterk. Hierdoor kan het hout breed worden toepast als bouwmateriaal voor projecten in de tuin. Houthandel Vlug & Oud heeft diverse maten beschikbaar van douglas hout. Wij hebben een standaardassortiment Douglas tuinhout wat wij vrijwel altijd op voorraad hebben. Heeft u een specifieke wens of een afwijkende vorm of maat nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bel naar 0299 – 681429.

                                                             

Schutting met luxe uitstraling

Onlangs heeft een klant in Purmerend een schutting gecreëerd met duurzame en betaalbare materialen. De palen van de schutting zijn van hardhout en de tuinschermen zijn geïmpregneerd. Dankzij het impregneren wordt het hout insecten- en schimmelwerend. Hierdoor gaat het hout langer mee en blijft het langer mooi. De schutting is afgewerkt met een zwarte Hermadix Nero tuinbeits. Dit zorgt niet alleen voor een bijzondere en luxe uitstraling, maar ook voor jarenlang plezier!

 

Speciaal project: hottub

Dat er veel mogelijk is met tuinhout laat deze klant zien. Hij heeft zelf een hottub gemaakt van polyester en deze vervolgens bekleed met ons douglas hout. De hottub krijgt hierdoor een prachtige uitstraling en het resultaat mag er zijn. 

 Wilt u zelf aan de slag met tuinhout? U kunt altijd bij ons binnenlopen om het tuinhout te bekijken. Onze houthandel bevindt zich aan de Purmerenderweg 29 in Zuidoostbeemster. Voor vragen kunt u bellen naar 0299 – 681429 of het contactformulier invullen.