Waar ben je naar opzoek?

Maak de tuin klaar voor de lente

De temperaturen zijn nu nog laag, maar de lente staat al om de hoek. Over een maand komen de bloemen uit de grond en krijgt de tuin weer een gezellige sfeer. Zorg er daarom voor dat uw tuin klaar is voor de lente. Maak de schutting af, vervang de oude vlonderdelen voor nieuwe exemplaren of bouw een prachtige overkapping voor in de tuin. Houthandel Vlug & Oud heeft een ruim assortiment aan tuinhout en heeft voor ieder tuinproject het juiste hout!

Houten looppad in de tuin

Wij staan aan het begin van een nieuw seizoen tuinhout vol met leuke nieuwe ideeën. Zo hebben wij voor een project J. Zwart Tuinen prachtig tuinhout mogen leveren. Met diverse houtsoorten is een prachtige tuin gerealiseerd. Zo heeft deze tuin een houten looppad met verlichting daarin. Dit staat prachtig en het hout combineert mooi met de stenen. Daarnaast is het hout duurzaam en gaat het daardoor lang mee. De eigenaren van de tuin kunnen jarenlang genieten van het prachtige looppad. 

Uniek tuinhuis in stadstuin

Een ander mooi project is dit unieke tuinhuis. Het tuinhuis met bijzondere vorm staat in een stadstuin in Amsterdam. Wij hebben hiervoor het douglas hout mogen leveren. Dit houtsoort is uiterst sterk en duurzaam. Hierdoor is douglas hout zeer geschikt om te gebruiken in de tuin. Douglas hout bevat geen schadelijke stoffen en heeft een mooiere uitstraling dan geïmpregneerde houtsoorten. Het douglas hout draagt bij aan de mooie uitstraling van het tuinhuis en zal nog jaren prachtig in de stadstuin staan.

Schuur met volière van douglas hout

Aan een klant in Hoorn hebben wij douglas hout geleverd voor een schuur, overkapping en volière in één. Zo’n bijzonder project kom je niet vaak tegen en is daarom ook volledig maatwerk. Ook voor dit project is douglas hout gebruikt. Er is een overkapping aan de schuur gebouwd, waardoor de klant beschut kan zitten met warm weer. Maar ook met kouder lenteweer biedt de overkapping beschutting. Het meest bijzondere aan dit project is de volière die gemaakt is van douglas hout. Daarnaast is de schuur voorzien van prachtige details zoals het luxe zwarte hang- en sluitwerk.

Bent u al klaar voor de lente of heeft u nog grote projecten liggen? Bij Houthandel Vlug & Oud hebben wij voor ieder project het juiste tuinhout, waarmee u prachtige dingen kunt realiseren. Kom langs in onze houthandel en zagerij aan de Purmerenderweg 29 in Zuidoostbeemster om het hout te bekijken. Voor vragen kunt u het contactformulier invullen of bellen naar 0299 – 681 429.