Waar ben je naar opzoek?

Maak uw tuin af voor de zomervakantie

De zomervakantie staat om de hoek en dat betekent dat we bijna kunnen genieten van het zonnetje in onze eigen tuin. Om uw tuin volledig af te maken heeft Houthandel Vlug & Oud een ruim assortiment aan tuinhout. Moet de schutting af worden gemaakt? Heeft u geen lekker plekje in de tuin om te zitten? Staat de buitenkeuken nog niet beschut onder een overkapping? Dan hebben wij de oplossing!

Beschut schaduwplekje in de tuin

In Purmerend hebben wij al het tuinhout voor deze schitterende overkapping geleverd! Dankzij deze overkapping kunnen de eigenaren beschut zitten tijdens zonnige dagen. Mocht er een tropische regenbui vallen dan kunnen ze evengoed lekker blijven zitten. Er is een prachtige loungebank onder de overkapping geplaatst, maar het is uiteraard ook mogelijk om een buitenkeuken of eettafel onder de overkapping te plaatsen.

Een speciaal detail aan deze overkapping zijn de mooie houten shutters die aan de zijkant zijn geplaatst. Hierdoor bepalen de eigenaren zelf of ze veel of weinig lichtinval in de overkapping willen. Daarnaast is er voor de ondergrond ook hardhout gebruikt. Hierdoor wordt er een apart zitgedeelte in de tuin gecreëerd. Voor deze overkapping met shutters en vloer is Douglas tuinhout gebruikt.

 

Terras van hardhouten vlonders

Houthandel Vlug & Oud heeft houten delen geleverd voor de vlonder in deze tuin. Het hout wat hiervoor is gebruikt is Red Balau en de vlonder past mooi bij de stalen vijver. Wij leveren verschillende soorten hardhouten vlonderdelen. Deze houten delen worden veel gebruikt voor vlonders en terrassen, omdat ze veilig en slijtvast zijn. De hardhouten vlonderdelen zijn hierdoor bestand tegen weersinvloeden en schuivend meubilair. 

Schutting van Douglas tuinhout

Geen tuin kan zonder schutting! Wij hebben diverse soorten hout in ons assortiment dat ingezet kan worden voor een schutting. Zo hebben we voor een klant in Purmerend Douglas Zweeds rabat grijs laten spuiten. Hier heeft hij de hekwerken bij zijn woning mee bekleed. Een duurzaam en strak resultaat! Douglas hout is zeer geschikt als tuinhout. Het is sterk en duurzaam. Wij hebben verschillende maten Douglas hout beschikbaar en bieden het op zowel grote als kleine lengtes aan. Heeft u een speciale wens, dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Wilt u zelf aan de slag met tuinhout? Bekijk hier ons volledige aanbod aan tuinhout. U kunt altijd bij ons binnenlopen om het tuinhout te bekijken. Onze houthandel bevindt zich aan de Purmerenderweg 29 in Zuidoostbeemster. Voor vragen kunt u bellen naar 0299 – 681429 of het contactformulier invullen.