Waar ben je naar opzoek?

Met mooi weer duiken we de tuin in

De fijnste periode van het jaar is aangebroken: de lente. Steeds vaker laat de zon zich zien en kunnen we het terras op. Door dit mooie weer begint het bij veel mensen te kriebelen om de tuin in te gaan en alles weer klaar te maken voor de zomer. Het terras moet schoon, onkruid wordt weggehaald en de tuinset krijgt een sopje.

Dit is ook de perfecte periode om andere projecten in de tuin aan te pakken: een nieuwe vlonder, rotte houten delen vervangen of eindelijk die mooie overkapping plaatsen waar u al een tijdje van droomt. Houthandel Vlug & Oud levert een breed assortiment aan tuinhout waar u al uw projecten mee kunt realiseren. Aankomende maanden zitten vol extra vrije dagen. Denk hierbij aan Pasen, Koningsdag en Pinksteren. Ideale dagen om lekker de tuin in te gaan en de boel op te knappen. Heeft u nog geen idee wat u met uw tuin aan moet? Wij delen ter inspiratie mooie projecten die met ons tuinhout zijn gerealiseerd.

Grote hardhouten vlonder

Voor deze hardhouten vlonder hebben wij azobe tuinhout geleverd. Dit is een houtsoort dat zeer geschikt is voor zwaar constructiewerk. Hierdoor ziet u azobe veel terug in de grond-, weg- en waterbouw. Ideaal dus voor een vlonder. Azobe hout is daarnaast zeer geschikt om te gebruiken voor de constructie van pergola’s, veranda’s en overkappingen.

Kapschuur van douglas tuinhout

Douglas hout is ideaal om te gebruiken in de tuin. Het is sterk en super duurzaam. Het blijft lang goed en mooi, waardoor u het voor diverse doeleinden kunt gebruiken, zoals deze kapschuur! Deze is gebouwd door Bouw- en Timmerbedrijf R. Slegt in Purmerend. Echt maatwerk, gebouwd met het tuinhout van Houthandel Vlug & Oud. Wij leveren douglas hout in diverse afmetingen.

Naast onze standaard houtsoorten kunnen wij ook exotische soorten tuinhout leveren. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 – 681429. U bent ook van harte welkom in onze houthandel en -zagerij aan de Purmerenderweg 29 in Zuidoostbeemster. Wij zijn zes dagen per week vanaf 07.00 uur open. Graag tot snel!