Waar ben je naar opzoek?

Meubels op maat, maar dan net even anders

Houthandel Vlug & Oud levert hout waarmee meubels op maat gemaakt kunnen worden. Daarnaast maken wij ook zelf tafelbladen op maat en volledig naar uw wens. Hout is een veelzijdig product en daarom kunt u er ook veel kanten mee op. Hierdoor kunt u bijzondere meubels op maat laten maken, die volledig uniek zijn. Wij zetten een aantal bijzondere projecten op een rijtje.

Vensterbank

De vensterbank is iets waar de meeste mensen geen aandacht aan besteden. Toch kunt u ook hier een mooie eye-catcher van maken in uw woning. Deze vensterbank van onze klant is gemaakt van ons Zagreb Barnwood. Wij hebben dit hout standaard op voorraad. De vensterbank geeft een stoer en robuust uiterlijk aan de inrichting.

Ovalen eiken tafel

Een tafel hoeft niet altijd recht te zijn. Wij kunnen ook tafels met ovalen of ronde vorm op maat maken. Zoals deze prachtige ovalen eiken tafel met dubbele facetrand. Als onderstel is er een refurbished Vitra buro-onderstel gebruikt. Deze kan in hoogte worden versteld, wat de tafel zeer geschikt maakt als werktafel.

Zwart afgelakt

Veel mensen kiezen er voor om de tafel met een blanke lak af te laten lakken door ons. Deze klant wilde de afwerking net even anders dan anders, namelijk zwart geverfd. Dit geeft een stoere en strakke uitstraling. Dankzij de waankanten blijft de mooie uitstraling van de eikenhouten tafel. Daarnaast blijven ook de knoesten en ringen mooi zichtbaar, wat voor een natuurlijke uitstraling zorgt.

Heeft u ook een bijzonder meubelstuk in uw hoofd of wilt u graag een tafel op maat laten maken? Houthandel Vlug & Oud denkt graag met u mee. Er is veel mogelijk en wij kunnen het volledig afstemmen op uw wensen. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 – 681429. U bent uiteraard ook welkom in onze houthandel en -zagerij aan de Purmerenderweg 29 in Zuidoostbeemster.