Waar ben je naar opzoek?

Nieuw meubelhout bij Vlug & Oud

Houthandel Vlug & Oud heeft onlangs nieuw meubelhout binnen gekregen. Wij zijn super enthousiast over deze gave houtsoorten. Wat dacht u van boomstambladen van eiken? Deze zijn zeer geschikt om te verlijmen tot tafelblad. Lees snel verder om al ons nieuwe meubelhout te bekijken!

Maple meubelhout


Maple meubelhout is nieuw in ons assortiment! Maple hout heeft een mooie lichte kleur, een fijne nerf en is erg sterk. Daarnaast is Maple hout gemakkelijk te bewerken waardoor het zeer geschikt is om meubels van te maken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de houten planken verlijmen tot een prachtig tafelblad. Wij bieden ons Maple hout aan in prijs per kubieke meter. Wij berekenen graag voor u hoeveel hout u nodig heeft voor uw project. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen.
        

Eiken delen met wane kant


Hoe gaaf zijn deze boomstambladen? Deze prachtige Eiken delen met wane kant kunnen worden gebruikt om meubels met een stoere uitstraling mee te maken. De Eiken delen zijn 40 mm dik gedroogd en geschaafd. De boomstambladen zijn zeer geschikt om te verlijmen tot een prachtig tafelblad. U kunt bij ons zelf de delen selecteren, zodat u een uniek blad heeft dat volledig naar uw wens is. Deze houten delen staan prachtig in combinatie met een stalen onderstel.

        

Twee showmodellen te koop


Met ons nieuwe meubelhout is het tijd om ruimte te maken voor nieuwe tafels in onze winkel. Daarom verkopen wij deze twee showmodellen! Aan de linkerkant ziet u een Eiken tafel met wane kant en een staal onderstel. Deze stoere tafel heeft een blad van 4 cm en een afmeting van 90 x 210 cm. De Eiken tafel is afgeprijsd van €1.100,- naar €950,-!

De tafel rechts heeft een Amerikaans Noten houten blad. De strakke tafel is 3 cm dik, een stalen onderstel en een afmeting van 98 x 210 cm. Deze prachtige tafel is ook te koop, nu afgeprijsd van €1.450,- naar €1.250,-.

Beide tafels zijn voorzien van hardwax olie en zijn prachtig afgewerkt. Deze koopjes kunt u niet laten gaan! Mocht u interesse hebben kunt u de tafels bekijken in onze houthandel. Wij brengen de tafel gratis bij u thuis in Noord-Holland.

      

Bekijk al ons meubelhout hier in een overzicht. Wilt u meer weten over de houtsoorten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel naar 0299 - 681429 of kom langs in onze houthandel en zagerij aan de Purmerenderweg 29 in Zuidoostbeemster.