Waar ben je naar opzoek?

Overkapping van douglas hout

De zomer in Nederland laat het helaas niet altijd toe om ’s avonds nog even buiten in de tuin te zitten. Een gezellige borrel of een kop koffie drinken op het tuinterras valt door een zomers buitje vaak in het water. Toch is het mogelijk om ondanks die buitjes nog lekker buiten te zitten. Houthandel Vlug & Oud laat u zien dat ook u nog lang kan genieten van drankje in de tuin dankzij een overkapping van douglas hout.

Prachtige houten overkapping in de tuin

Zo hebben wij in de Purmer-Zuid deze mooie douglas overkapping mogen leveren. De staanders hebben wij ingefreesd, zodat de douglas blokhutdelen perfect passen om zo de wanden mee te maken. In de overkapping van douglas hout is een loungeset en verlichting geplaatst, waardoor de gelukkige eigenaar van deze overkapping extra lang buiten kan zitten!
   

Overkapping op dakterras

Bij Zorgcirkcel Zuidland in Purmerend hebben wij douglas hout mogen leveren. Daar is deze prachtige overkapping van gemaakt door Groenrijk Zuidoostbeemster. De overkapping van douglas hout is geplaatst op een riant dakterras. Zo kunnen de bewoners van het verzorgingstehuis in de schaduw genieten van de buitenlucht. Want naast dat u droog blijft onder een overkapping, biedt het natuurlijk ook de mogelijkheid om uit de zon te zitten en verkoeling in de schaduw op te zoeken.

 

Douglas tuinhout

Uiteraard kunt u van douglas hout nog veel meer maken dan alleen een overkapping. Het hout is dankzij de hoge sterkte en duurzaamheid zeer geschikt voor gebruik in de tuin. Wij hebben douglas hout in verschillende maten. Naast ons standaardassortiment douglas tuinhout, kunnen wij ook afwijkende vormen en maten douglas tuinhout leveren. Bekijk ons standaardassortiment of vraag een offerte aan.

Wilt u meer weten? Stel uw vraag via ons contactformulier of bel naar 0299 – 681429.