Waar ben je naar opzoek?

Overkapping van hout

Met het Nederlandse weer weet je het nooit. Soms is het dagen prachtig weer en dan kan het in ene flink afkoelen. Toch willen we de hele zomer het liefst buiten zitten. Daarvoor is een overkapping van hout ideaal! Met warm weer biedt het verkoeling en als het slechter weer wordt zit u beschut. Hierdoor kunt u langer genieten van uw tuin. Houthandel Vlug & Hout heeft diverse houtsoorten in het assortiment waarmee u zelf uw ideale overkapping kunt maken.

Duurzaam Douglas hout

Voor deze grote overkapping in de Zuidoostbeemster hebben wij het Douglas hout mogen leveren. Douglas hout is bij uitstek geschikt voor de tuin. Dankzij het sterke en duurzame karakter kan dit houtsoort goed tegen verschillende weersomstandigheden. Wij hebben een standaard assortiment in verschillende maten dat wij vrijwel altijd op voorraad hebben.

Overkapping op betonpoeren

Ook deze overkapping is gemaakt van Douglas hout. Voor deze overkapping is gebruik gemaakt van betonpoeren. Hierdoor staat het hout volledig vrij van de grond en zal het nog langer mooi blijven. Heeft u een idee voor een overkapping, maar twijfelt u over de uitvoering? Of heeft u wat mooie voorbeelden gezien en wilt u zelf aan de slag? In onze houthandel en zagerij in Zuidoostbeemster voorzien wij u graag van advies. 

Overkapping met veel licht

Veel overkappingen hebben een dicht dak, wat het soms wat donker kan maken. Deze overkapping bevat licht doorlatende platen waardoor er beschut kan worden gezet, maar er toch voldoende licht binnenkomt. Zo heeft u twee in één!

Wilt u deze zomer nog genieten van uw eigen overkapping? Kom dan langs in onze houthandel en zagerij aan de Purmerenderweg 29 in Zuidoostbeemster. Daar kunt u zelf het hout uitzoeken dat u voor uw overkapping wilt gebruiken. Voor vragen of advies kunt u ook bellen naar 0299 – 681429 of het contactformulier invullen.