Waar ben je naar opzoek?

Prachtige houtproducten in de tuin

Klanten kloppen bij ons aan met verschillende verzoeken voor hun tuin. 

Met mooi weer in het vooruitzicht maken steeds meer mensen hun tuin ‘zomer klaar’. Klanten kloppen bij ons aan met verschillende verzoeken voor hun tuin. Wij leveren diverse soorten hout waarmee prachtige producten voor in de tuin worden gemaakt. Zo zitten onze klanten bij de eerste zonnestralen heerlijk buiten onder een overkapping of op een loungebank van hout. Bekijk hieronder diverse projecten van tevreden klanten:

Houten overkapping

Vlug en Oud heeft voor de tuin van een klant in Volendam het hout mogen leveren. Hier is een prachtige houten overkapping van gemaakt. Zodat de klant ook met wat slechter weer gewoon in de tuin kan zitten. De overkapping is op een houten plateau geplaatst, waardoor er een apart loungegedeelte in de tuin ontstaat. Wij hopen dat de klant veel uurtjes onder de overkapping mag doorbrengen!   

Cabana van Steigerdelen

Een andere klant heeft met grey wash steigerdelen van Vlug en Oud een prachtige cabana gebouwd op zijn dakterras. De grey wash steigerdelen zijn 30 x 190 millimeter en hebben een lengte van 500 centimeter. De steigerdelen zijn €3,40 per meter, inclusief btw. Steigerdelen zijn momenteel zeer populair en worden veel gebruikt om zelf mee aan de slag te gaan. Ook onze klant is creatief geweest met de grey wash steigerdelen en kan deze zomer ultiem genieten op zijn dakterras. 

 

Stijlvolle tuin dankzij houtproducten

Voor dit project is steigerhout, Douglas en vuren hout gebruikt. De statafel en barkrukken zijn gemaakt van prachtig steigerhout. De houten schutting heeft de ral kleur 7022 en voor de overkapping is Douglas en vuren hout gebruikt. Dit hout is duurzaam en blijft bij goede onderhoud lang mooi. Zo kan onze klant lang genieten van een prachtige en stijlvolle tuin.

Douglas en Azobe hout voor nieuwbouwproject

Voor WH Tuinen hebben wij onder andere Douglas en Azobe hout mogen leveren voor een nieuwbouwproject in Oosthuizen. Hierdoor is dit prachtige eindresultaat ontstaan. De houtsoorten die voor dit project zijn gebruikt, zijn erg sterk en uitermate geschikt om voor de tuin te gebruiken. De bewoners van dit nieuwbouwhuis kunnen hierdoor nog vele zomers van het zonnetje genieten op een prachtige houten loungebank.

Wilt u er deze zomer ook mooi bij zitten in uw tuin? Neem dan contact met ons op!