Waar ben je naar opzoek?

Rustiek eiken delen voor een uniek tafelblad

Houthandel Vlug & Oud heeft een prachtige nieuwe voorraad rustiek eiken delen binnen gekregen. Deze delen zijn geschikt voor tafelbladen. Bij ons kunt u zelf de delen selecteren, welke wij vervolgens verlijmen tot een tafelblad. Hiermee heeft u een uniek tafelblad en een echte eyecatcher in uw huis!

Maatwerk zoals nergens anders

Bij Vlug & Oud maken wij maatwerk zoals nergens anders. Wij werken volledig naar uw wensen en bewerken het hout zoals u dat wilt. Het op maat verlijmen van massief houten bladen is onze specialiteit. Wij kunnen niet alleen een prachtig tafelblad verlijmen, ook keukenbladen maken wij van de rustiek eiken delen. Hiernaast ziet u een voorbeeld van een klant die zelf de delen heeft uitgezocht en ons de opdracht heeft gegeven om er een tafelblad van te maken. Daar is uiteindelijk deze prachtige handgemaakte tafel van gemaakt.

  

Afmetingen en prijzen eiken delen

Wij hebben rustiek eiken delen in diverse afmetingen en prijzen. Hierdoor kunt u helemaal zelf de grote en prijs van het tafelblad bepalen. 

 

 

Wilt u ook een prachtig tafel- of keukenblad van rustiek eiken delen? Neem dan contact met ons op! Wij maken graag een massief blad voor u op maat!