Waar ben je naar opzoek?

Salontafels van hout

De herfst is begonnen, het wordt kouder en sneller donker. We kruipen ’s avonds lekker op de bank en steken de kaarsjes aan. Maar bij een knusse en sfeervolle zithoek hoort uiteraard ook een salontafel. Op de houten salontafels kunt u warme drankjes en koekjes kwijt, zodat u vanaf de bank allerlei lekkers binnen handbereik hebt.

Salontafel op maat

Houthandel Vlug & Oud maakt van diverse soorten hout prachtige salontafels volledig op maat. Zo hebben wij deze twee salontafels in Purmerend geleverd. Doordat het twee aparte tafels zijn kunnen ze worden verschoven voor een speels effect. Of juist naast elkaar worden geplaatst voor een strakke uitstraling. Deze salontafels van hout maken de zithoek helemaal af. Je ziet de prachtige houtnerven in de tafels, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Wij kunnen de houten salontafels afwerken met een lak, zodat het hout beschermd is tegen vocht- en vetvlekken.

Salontafel van eikenhout

Bij een klant in België hebben we deze prachtige salontafel van eikenhout geleverd. De salontafel is gemaakt van robuuste eiken balken. Eiken is zeer sterk en daardoor perfect om te gebruiken voor een salontafel. In dit geval is de salontafel gemaakt met houten balken, maar dat kan uiteraard ook met planken. Wij hebben een ruim assortiment aan eikenhout, in verschillende maten, lengtes en diktes.

Tafel op maat laten maken

Naast salontafels verlijmen wij ook andere tafels volledig op maat. Bij ons kunt u zelf uw ideale tafel samenstellen. U kiest in onze houthandel zelf de houten delen uit en wij verlijmen deze tot een tafelblad. Hierdoor krijgt u een echte eyecatcher in huis en eet u voortaan aan een unieke tafel die volledig aan uw wensen voldoet. U kunt uw eigen schets of ideeën bij ons voorleggen, wij denken graag met u mee.

Wilt u ook uw eigen houten salontafel volledig op maat laten maken? Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden contact met ons op. Bel naar 0299 – 681429, vul ons contactformulier in of kom langs in onze houthandel en -zagerij aan de Purmerenderweg 29 in Zuidoostbeemster.