Waar ben je naar opzoek?

Tafelbladen voor horecazaken

Dat onze tafelbladen prachtig in eet- en woonkamers staan wist u waarschijnlijk al. Maar wist u dat wij ook tafelbladen maken voor horeca zaken? Houthandel Vlug & Oud is gespecialiseerd in het op maat verlijmen van massief houten bladen. Deze bladen kunnen onder andere worden gebruikt als tafelbladen en kunnen op iedere maat worden gemaakt. Alle houtsoorten die wij op voorraad hebben verlijmen wij tot het gewenste resultaat. Daarnaast maken wij de bladen perfect op maat en worden ze geschuurd voor aflevering. Waardoor het tafelblad direct kan worden gebruikt. Indien gewenst kunnen wij het blad ook voorzien van een lak laag als afwerking.

Amerikaans Essen Tafelbladen

Voor Water en Brood Amsterdam hebben wij alle Amerikaans Essen tafelbladen geleverd. Zij serveren ontbijt, lunch en brunch in hun lunchroom. Hiervoor mochten wij diverse bladen maken. De tafelbladen zijn gemaakt van het lichte houtsoort Amerikaans Essen. Dit hout heeft een prachtige vlamtekening, wat zorgt voor een mooie tekening in het lichte hout. Amerikaans Essen is zeer veerkrachtig en sterk, waardoor het geschikt is voor meubelhout. 

Tafelbladen van eiken

Eten bij Rozemeijer koos voor een meer donkere houtsoort, namelijk voor eiken. Wij hebben voor het restaurant diverse tafelbladen mogen maken. Er staan nu zowel ronde als vierkante tafels met een prachtig eiken blad in het restaurant. Eiken is sterk en hard, maar is evengoed makkelijk te bewerken. Daarnaast is het eenvoudig te lijmen en lakken en daardoor zeer geschikt om te gebruiken als tafelblad. Wij bieden eikenhout in diverse diktes en lengtes aan. Wij berekenen graag hoeveel eikenhout u nodig heeft voor uw tafelbladen. 

Bent u op zoek naar unieke, stevige en mooie tafelbladen voor uw horecazaak? Dan bent u bij Houthandel Vlug & Oud aan het juiste adres. Wij maken massief houten tafelbladen volledig op maat en naar uw wens. Heeft u al iets in uw hoofd of heeft u juist advies nodig over het juiste materiaal en afmetingen? Neem dan eenvoudig contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0299 – 681429.