Waar ben je naar opzoek?

Tuinhout van Houthandel Vlug & Oud

Bij Houthandel Vlug & Oud kunt u voor diverse houtsoorten terecht. Ook op het gebied van tuinhout bent u bij ons aan het juiste adres. In de maanden voorafgaand aan de lente gaan veel mensen nadenken hoe ze hun tuin zouden willen hebben. Wij bieden u het juiste tuinhout voor ieder project in de tuin.

Tuinmeubelen van hout

Wij maken niet alleen meubels voor binnen op maat, ook tuinmeubelen kunnen wij volledig naar uw wens maken. Zo hebben wij voor deze klant een prachtige tuinset gemaakt van robuust Indian Express uit de Barnwood collectie. Dit hout is gebruikt voor de aanleg van spoorlijnen in India. Dit zorgt voor een hele bijzondere en stoere uitstraling. Klik hier voor meer informatie over Indian Express hout.

Douglas overkapping

Douglas hout is één van de meest populaire tuinhoutsoorten. Dankzij de hoge sterkte en de duurzaamheid is het zeer geschikt om in de tuin te gebruiken. Voor dit prachtige project van Meer Tuin in Blaricum hebben wij alle materialen mogen verzorgen. Deze mensen kunnen nog jaren lang genieten van hun overkapping van Douglas hout. Klik hier voor ons standaardassortiment Douglas tuinhout.

Nieuwe vrachten met tuinhout

Beetje bij beetje komen de nieuwe vrachten met tuinhout binnen bij Houthandel Vlug & Oud. Zo ook dit prachtige geïmpregneerde rabbat. Wij verwachten nog veel meer binnen te krijgen voor dit tuinseizoen. Houdt onze social mediapagina’s in de gaten voor het laatste nieuws. Wilt u zich alvast oriënteren welk tuinhout goed past bij uw tuinproject? Klik dan hier voor ons volledige overzicht aan tuinhout. Bent u op zoek naar iets speciaals of wilt u advies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299-681429. U bent uiteraard ook welkom in onze houthandel en -zagerij aan de Purmerenderweg 29 in Zuidoostbeemster.