Waar ben je naar opzoek?

Van ontwerp naar uitvoering

Hoe gaaf is het als de tuin op papier werkelijkheid wordt en dat u uiteindelijk uw eigen droom tuin heeft? Voor dit mooie project van WH-tuinen hebben wij al het houtwerk mogen leveren. Hierdoor heeft Houthandel Vlug & Oud meegeholpen aan het realiseren van deze prachtige tuin.

Douglas tuinhout


Het houtwerk dat wij hebben geleverd voor dit project is douglas hout. Douglas hout is zeer duurzaam en sterk en daarom uiterst geschikt voor gebruik in de tuin. Houthandel Vlug & Oud heeft douglas hout in vele verschillende maten en biedt zowel grote als kleine lengtes aan. Bekijk ons standaardassortiment douglas tuinhout. Daarnaast kunnen wij ook afwijkende maten en vormen leveren van douglas hout.

In deze tuin zijn er prachtige producten gemaakt van douglas hout. Zo is er een pergola gemaakt van hout, evenals een schutting en schuurtje. Hierdoor is de tekening werkelijkheid geworden en ziet u hoe u van een idee naar ontwerp en vervolgens naar uitvoering gaat.

              

Maatwerk


In dit geval gaat het om een tuinontwerp en tuinhout. Maar stel u heeft echt een prachtig idee in uw hoofd en komt met dit ontwerp bij ons langs, dan denken wij graag met u mee om dit idee te realiseren. Alles wat wij maken is maatwerk en daarom kunnen wij ook een diversiteit aan producten realiseren. Van houten tafels tot krukjes, opbergboxen en veranda’s : niets is ons te gek!

 

Wilt u ook graag een meubel op maat laten maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299-681429, dan bekijken wij samen met u alle mogelijkheden!