4 generaties, al 85 jaar ervaring in hout

4 generaties, al 85 jaar ervaring in hout

4 generaties, al 85 jaar ervaring in hout

4 generaties, al 85 jaar ervaring in hout

DHZ-Shop

Naast het hout assortiment hebben wij op de werf een winkel met diverse toebehoren voor uw klus. Dit om de service en het assortiment te vergroten, en om voor de  klant one-stop-shopping mogelijk te maken. In de winkel vindt u bijvoorbeeld breed assortiment beits, hardwaxolie, een inleverpunt voor slijpwerk van uw gereedschap, documentatie over hout en hout gerelateerde producten, tuingereedschap, handgereedschap zoals zagen, boren en scharen, schroeven, lijmen en kitten en nog veel meer. U bent altijd welkom om te komen kijken. De koffie staat klaar.

Voor beits, schroeven, lijm, gereedschap, en nog veel meer.

Onze partners zijn:

  • Lacq
  • Wurth
  • Hermadix
  • B-fix
  • Woodvision
  • Jongewaard Slijptechniek

Contact


Purmerenderweg 29, 1461 DB Zuidoostbeemster
T. 0299-681429 - F. 0299-683056

Openingstijden

 Ma t/m vrij  07:00 tot 17:00 
 Zaterdag 08:00 tot 16:00 

 

In de maanden maart t/m september zijn wij op werkdagen geopend tot 18:00 uur

Specialisten sinds 1931

Houthandel Vlug & Oud vindt zijn oorsprong in 1931 als Cor Vlug en Bertus Oud een houthandel/zagerij starten met de naam Houthandel Vlug & Oud.

Sindsdien is er een hoop veranderd. Bewerkingen worden inmiddels vooral machinaal gedaan en door uitgebreide logistieke mogelijkheden is ook de levering van diverse houtsoorten eenvoudig geworden.

Vanuit het mooiste plekje van Noord-Holland, Zuidoostbeemster, bieden wij particulieren en zakelijke klanten veelal maatwerk. Bij ons is alles mogelijk. Als één van de weinige houthandels in Noord-Holland voert Houthandel Vlug & Oud alle bewerkingen in eigen beheer uit. Daarnaast maken wij maatwerk meubels en constructies, evenals tafelbladen en keukenbladen.

Vanzelfsprekend wordt alles met ons eigen vervoer bij u, tot in de achtertuin, afgeleverd. Tot ziens aan de Purmerenderweg 29 in Zuidoostbeemster.

 

Facebook