Waar ben je naar opzoek?

Klantenservice

Prijzen: alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten.

Bezorg- en verzendinformatie:

Bezorgen
Houthandel Vlug & Oud bezorgt enkel in Noord-Holland*, voor een vast tarief van €30. Wij bezorgen niet buiten Noord-Holland. Klanten buiten Noord-Holland kunnen een bestelling wel afhalen. De levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Bij bestellingen boven de €500 komen de bezorgkosten te vervallen. 

*Met uitzondering van Texel. Wij bezorgen tot de pont. 

Afhalen
U kunt 6 dagen per week bij ons terecht om uw bestelling af te halen.

Aflevering
Bestellingen van tuin- en bouwmaterialen worden door onze eigen chauffeur bij u afgeleverd. Wij leveren tot aan de deur. U wordt per mail op de hoogte gehouden op welke dag en tijdvak wij de levering komen brengen. Door externe factoren zoals file, belading en/of routebepaling kunnen wij vooraf geen informatie verstekken over het exacte aflevertijdstip.

Postpakket
Bestellingen die per postpakket verstuurd kunnen worden, worden door externe bezorgdiensten bij u aangeboden. Voor pakketpost rekenen wij €9,75. 

Garantie/ruilen

  • Alle producten kunnen kosteloos binnen 3 dagen worden geretourneerd.
  • Wilt u een product buiten het retourtermijn terug brengen? Dat kan tot een maximum van een week. Daarvoor rekenen wij 15% op het totaalbedrag van het product. 
  • Producten die zichtbare schade hebben worden niet teruggenomen. 
  • Bij het retourneren van producten moet een factuur worden getoond. 
  • Houthandel Vlug & Oud behoudt het recht om producten te allen tijden te weigeren, indien hier goede redenen voor zijn.

Het volgende kunt u niet retourneren:

  • Maatwerk producten, tafels en houten bladen.
  • Producten die speciaal voor u zijn besteld.
  • Gebruikte producten.
  • Producten die u langer dan een week in bezit heeft.

Heeft u vragen of twijfelt u of uw product geretourneerd mag worden? Neem dan contact met ons op. Samen zoeken we een passende oplossing.

Betaling 

U kunt uw webshop order eenvoudig, veilig en snel betalen via Ideal. Liever langskomen om te bestellen? Dan kunt u op ons bedrijf betalen met contant, pin of creditcard. Als uw wilt betalen aan de chauffeur kan dit contant of per pin. Bij webshop orders is het helaas niet mogelijk om achteraf te betalen.