4 generaties, al 85 jaar ervaring in hout

4 generaties, al 85 jaar ervaring in hout

4 generaties, al 85 jaar ervaring in hout

4 generaties, al 85 jaar ervaring in hout

Service

Houthandel Vlug & Oud is een begrip in de regio Noord-Holland, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en klantgerichte oplossingen. Groot zijn door klein te blijven is ons motto.

Het bieden van service is voor Houthandel Vlug & Oud een belangrijk onderscheidend vermogen. Wij ondersteunen onze klanten, ongeacht de grootte van de order, bij het kiezen en juiste gebruik van hun hout.

Onderstaand een viertal belangrijke kenmerken waarop Houthandel Vlug & Oud zich onderscheid:

  1. Houthandel Vlug & Oud heeft een grote voorraad en korte lijnen met leveranciers. Hierdoor kunnen wij de materialen snel bij de klant thuis leveren. Eventueel tot in de achtertuin! Wij leveren door heel Noord-Holland.
  2. Indien gewenst zagen en schaven wij uw hout op de gewenste afmetingen, in eigen beheer bij ons op de werf. Dit betekent in de meeste gevallen dat u de materialen gelijk mee naar huis kunt nemen. Klaar terwijl u wacht, zullen we maar zeggen.
  3. Graag nemen wij de tijd om samen met de klant, door middel van een passend advies, tot het gewenste resultaat te komen. Door de diversiteit van houtsoorten is er voor ieder budget een oplossing.
  4. De klant krijgt alle ruimte en tijd om het hout eventueel zelf bij ons uit te komen zoeken, en een deel van het bewerkingsproces te beleven.

Voor meer informatie over onze houthandel kunt u ons bezoeken aan de Purmerenderweg 29, 1461 DB, te Zuidoostbeemster (Noord-Holland). Verder kunt u ons telefonisch bereiken via 0299 681 429 of gebruik maken van ons contactformulier.

Contact


Purmerenderweg 29, 1461 DB Zuidoostbeemster
T. 0299-681429 - F. 0299-683056

Openingstijden

 Ma t/m vrij  07:00 tot 17:00 
 Zaterdag 08:00 tot 16:00 

 

In de maanden maart t/m september zijn wij op werkdagen geopend tot 18:00 uur

Specialisten sinds 1931

Houthandel Vlug & Oud vindt zijn oorsprong in 1931 als Cor Vlug en Bertus Oud een houthandel/zagerij starten met de naam Houthandel Vlug & Oud.

Sindsdien is er een hoop veranderd. Bewerkingen worden inmiddels vooral machinaal gedaan en door uitgebreide logistieke mogelijkheden is ook de levering van diverse houtsoorten eenvoudig geworden.

Vanuit het mooiste plekje van Noord-Holland, Zuidoostbeemster, bieden wij particulieren en zakelijke klanten veelal maatwerk. Bij ons is alles mogelijk. Als één van de weinige houthandels in Noord-Holland voert Houthandel Vlug & Oud alle bewerkingen in eigen beheer uit. Daarnaast maken wij maatwerk meubels en constructies, evenals tafelbladen en keukenbladen.

Vanzelfsprekend wordt alles met ons eigen vervoer bij u, tot in de achtertuin, afgeleverd. Tot ziens aan de Purmerenderweg 29 in Zuidoostbeemster.

 

Facebook