Snelle en betrouwbare levering
Wij bezorgen in heel Nederland
Afhalen in Zuidoostbeemster ook mogelijk
Levering binnen 3-5 werkdagen
Direct de scherpste prijs

Bereid u voor op het mooie weer met een houten overkapping

Door Simon Albers

 

De zomer komt er weer aan! De temperaturen zijn de laatste tijd alweer aan het stijgen. Ondanks dat het heerlijk is om in de tuin te zitten, kan het soms ook wel fijn zijn om even wat dekking te zoeken in de schaduw. Een houten veranda biedt hier de perfecte oplossing voor. Daarmee kunt u nog steeds genieten van het mooie weer maar bent u wel overdekt. Ook met minder weer is een overkapping perfect. De regen valt dan langs u heen terwijl u lekker droog zit in de tuin.

Groot, groter, groots!

Voor een prachtig project van Zwart Tuinen Architectuur heeft Houthandel Vlug & Oud al het materiaal mogen leveren voor deze prachtige overkapping. De overkapping van maar liefst 3,5 bij 11 vierkante meter is compleet met bijpassende hardhouten vlonder opgeleverd aan de klant. Wat een prachtig eindresultaat! Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van ons hout en de lange levensduur hiervan kan er lang worden genoten van deze overkapping.Overkapping en vlonder

Ook hebben wij al het materiaal mogen leveren voor een project in Middenbeemster van De Keyser. Zij hebben met ons hout een prachtige overkapping gemaakt in de tuin en daarnaast ook een hardhouten vlonder gerealiseerd. Dankzij de overkapping kunnen de eigenaren het hele jaar door genieten van hun eigen tuin. Wat een te gek resultaat!

Bent u geïnteresseerd in een houten overkapping?

Overweegt u ook om een overkapping te plaatsen? Houthandel Vlug & Oud heeft het juiste tuinhout en bijbehoren voor u. Bestel uw hout online via onze webshop of kom langs in onze houthandel -en zagerij aan de Purmerenderweg in Zuidoostbeemster. Voor vragen kunt u bellen naar 0299-681429.

Lees verder