Snelle en betrouwbare levering
Wij bezorgen in heel Nederland
Afhalen in Zuidoostbeemster ook mogelijk
Levering binnen 3-5 werkdagen
Direct de scherpste prijs

Klantenservice

Houthandel Vlug & Oud is een begrip in de regio Noord-Holland, voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en klantgerichte oplossingen. Groot zijn door klein te blijven is ons motto. Het bieden van service is voor Houthandel Vlug & Oud een belangrijk onderscheidend vermogen. Wij ondersteunen onze klanten, ongeacht de grootte van de order, bij het kiezen en juiste gebruik van hun hout. 

Onderstaand een viertal belangrijke kenmerken waarop Houthandel Vlug & Oud zich onderscheid:

1. Houthandel Vlug & Oud heeft een grote voorraad en korte lijnen met leveranciers. Hierdoor kunnen wij de materialen snel (tussen de 3-5 werkdagen) bij de klant thuis leveren. Wij rijden met een eigen auto, en maken gebruik van een vaste transporteur en leveren door heel Nederland. 

2. Indien gewenst zagen en schaven wij uw hout op de gewenste afmetingen, in eigen beheer bij ons op de werf. Dit betekent in de meeste gevallen dat u de materialen gelijk mee naar huis kunt nemen. Klaar terwijl u wacht, zullen we maar zeggen.

3. Graag nemen wij de tijd om samen met de klant, door middel van een passend advies, tot het gewenste resultaat te komen. Door de diversiteit van houtsoorten is er voor ieder budget een oplossing.

4. De klant krijgt alle ruimte en tijd om het hout eventueel zelf bij ons uit te komen zoeken, en een deel van het bewerkingsproces te beleven.

Voor meer informatie over onze houthandel kunt u ons bezoeken aan de Purmerenderweg 29, 1461 DB, te Zuidoostbeemster (Noord-Holland).