Gehele zomerperiode geopend
Snelle en betrouwbare levering
Wij bezorgen in heel Nederland
Afhalen in Zuidoostbeemster ook mogelijk
Levering binnen 3-5 werkdagen
Direct de scherpste prijs

Genieten in de schaduw met een douglas veranda of overkapping

Door Simon Albers

Bij Houthandel Vlug & Oud vinden we het altijd leuk om te zien wat er van ons hout wordt gemaakt. De meest mooie creaties worden ervan gemaakt: van een superluxe veranda tot een mooie strakke schutting. Wij leveren douglas hout in diverse formaten en van topkwaliteit. Met douglas hout kunt u een prachtige en stevige overkapping of veranda voor in uw tuin maken. Zodat u kunt genieten in de schaduw tijdens warme dagen of beschut kunt zitten wanneer het minder weer is.

Veranda van douglas hout

Wilt u een stevige en luxe veranda (laten) bouwen zoals het mooie voorbeeld van onze klant? Kies dan voor douglas hout van Houthandel Vlug & Oud. Dit sterke hout is perfect om te gebruiken in de tuin. Het is eenvoudig te bewerken, waardoor u de veranda goed met dit materiaal kunt maken. Douglas hout heeft een mooie warme oranje kleur. Behandelt u dit niet, dan vergrijst deze kleur met de jaren. Bij Houthandel Vlug & Oud hebben we diverse soorten douglas hout. Alle houten onderdelen voor uw veranda verkopen wij in onze webshop.

Overkapping van douglas hout met schuur

Wij hebben het douglas hout mogen leveren voor deze mooie schuur met overkapping in Middenbeemster. Dankzij deze overkapping kunnen de eigenaren het hele jaar door genieten van de tuin. Daarnaast biedt de schuur opbergruimte voor buitenkussens en ander buitenmateriaal. Een ideale combinatie!

Douglas schuur met overkapping

Veel mensen kiezen voor een overkapping met schuur in de tuin. Deze combinatie zien we veel terug. Deze prachtige overkapping is geplaatst door de vakmannen van Meertuin.nl. Zij hebben de overkapping gemaakt met douglas hout van Houthandel Vlug & Oud. De overkapping heeft mooie details, zoals shutters. Ons douglas hout is duurzaam en gaat jarenlang mee. Hierdoor kunnen de gelukkige eigenaren van deze overkapping er lang van genieten.

Wilt u ook een fijn beschut plekje in de tuin creëren of het hele jaar door van uw tuin kunnen genieten? Kies dan voor het sterke douglas hout van Houthandel Vlug & Oud. Dit hout is perfect voor het bouwen van een overkapping of veranda. Bestel direct via onze webshop of kom langs in onze houthandel en -zagerij aan de Purmerenderweg 29 in Zuidoostbeemster. Graag tot snel!

Lees verder