Gehele zomerperiode geopend
Snelle en betrouwbare levering
Wij bezorgen in heel Nederland
Afhalen in Zuidoostbeemster ook mogelijk
Levering binnen 3-5 werkdagen
Direct de scherpste prijs

Kalf Veranda’s gemaakt van het hout van Houthandel Vlug & Oud

Door Simon Albers

Houthandel Vlug & Oud is leverancier van diverse soorten hout en meer. Wij leveren zowel aan particulieren als zakelijke klanten. Eén van deze zakelijke klanten is Kalf Veranda’s. Zij maken vakkundige veranda’s, luxe buitenverblijven, vlonders, (kap)schuren, schuttingen en tuinmeubels. U kunt uw veranda of buitenverblijf volledig op maat en naar wens laten maken. Kalf Veranda’s gebruikt hiervoor het prachtige hout van Houthandel Vlug & Oud. Denk hierbij aan luxe eikenhout, douglas en bankirai.

Buitenverblijven van kwalitatief hout

Wanneer u kiest voor een veranda of overkapping wilt u dat deze van goede kwaliteit is. Dankzij het hout van Houthandel Vlug & Oud kan Kalf Veranda’s deze garantie bieden. Geniet van het buitenleven onder een mooie stijlvolle overkapping. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. De buitenverblijven worden voor u op maat gemaakt en daarbij wordt er rekening gehouden met uw wensen en tuin. Bij Kalf Veranda’s vervaardigen ze alles handmatig. U krijgt dus echt een uniek product van hout in uw tuin!

Hout met een FSC keurmerk

Duurzaamheid is belangrijk voor Kalf Veranda’s. Daarom gebruiken zij geen tropisch hardhout, maar enkel hout met een FSC keurmerk. Het hout van Houthandel Vlug & Oud bevat dit keurmerk. Al ons hout komt uit een verantwoord beheerd bos. Daarmee dragen wij bij aan de bescherming van de bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier. Daarnaast bevatten de houtsoorten die Kalf Veranda’s gebruikt duurzaamheidsklasse 1,2 en 3. Dit houdt in dat het hout een lange levensduur heeft.

Uw eigen veranda of overkapping

Voor de mooiste veranda’s en buitenverblijven gemaakt van kwalitatief hout bent u bij Kalf Veranda’s aan het juiste adres. U kunt hier alle projecten bekijken. Klik hier om een kijkje op de website van Kalf Veranda's te nemen. Liever zelf aan de slag? Bestel dan uw tuinhout via onze webshop of kom langs in onze houthandel- en zagerij aan de Purmerenderweg 1 in Zuidoostbeemster.

Lees verder